Nieuws Antwerpen Eline De Munck en ZEB openen pop-up DEUX op de Meir

Eline De Munck en ZEB openen pop-up DEUX op de Meir

Eline De Munck en ZEB openen pop-up DEUX op de Meir

ANTWERPEN – Eline De Munck scheert hoge toppen met haar tweede collectie van DEUX in samenwerking met ZEB. Vanaf 7 september is die businesskledij voor dames niet alleen in alle ZEB-stores en online te verkrijgen, maar ook in de DEUX pop-up op de Antwerpse Meir.

Tot 3 november is de pop-up DEUX van maandag tot zaterdag geopend. In deze luxueuze mini-boetiek, tussen de roze marmer en fluwelen paskamers kunnen bezoekers zich tegoed doen aan het hele gamma van Odette Lunettes, de DEUX-najaarscollectie en de op muziek-geïnspireerde collectie van le fabuleux Marcel de Bruxelles.

“De DEUX-collectie brengt kledij met ballen die kracht uitstraalt maar tegelijk heel vrouwelijk en sensueel is. We hebben zoveel mogelijk variatie gebracht in kleur, snit en stof en komen dit najaar o.a. met zes originele dameskostuums. Met de opening van de nieuwe pop-up met alle DEUX-pièces willen we iedereen onderdompelen in een totaalervaring en aantonen dat iedere vrouw sterk en onafhankelijk kan zijn”, zegt onderneemster en ontwerpster Eline De Munck.

ZEB verkoopt meer dan 70 topmerken in 69 winkelpunten verspreid over heel België en een uitgebreide webshop. Naast de ruime keuze aan internationale brands kan men bij ZEB ook mode van eigen bodem in de rekken terugvinden. In verschillende Belgische collabs zoals Astrid Black Label, Stien Edlund, Deux by Eline De Munck, Le Fabuleux Marcel de Bruxelles, … drukken inspirerende persoonlijkheden hun unieke stempel op een eigen kledingcollectie.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.