Nieuws Antwerpen Elke maand een innovatieheld in the picture

Elke maand een innovatieheld in the picture

Elke maand een innovatieheld in the picture

iwtInnovatiecentrum Antwerpen zal in de komende weken elke maand een “Innovatieheld” in the picture zetten. De eerste in rij is Rony Bols van Eribel. http://www.madeinantwerpen.be/innovatie/de-eerste-innovatieheld-van-2014-is-rony-bols-van-eribel/

Met de reeks Innovatiehelden zetten we ondernemers in de kijker. Ondernemers die passioneel op zoek zijn naar nieuwe manieren om klanten een stap vooruit te helpen in hun eigen doelstellingen. Ondernemers die een inspiratiebron zijn voor andere ondernemers en ondernemers-in-spe.

Het Innovatiecentrum Antwerpen is een van de vijf Innovatiecentra in Vlaanderen en vormt een lokaal aanspreekpunt voor bedrijven rond innovatie. Het Innovatiecentrum biedt individuele ondersteuning bij innovatieprojecten van bedrijven en ondernemingen. In de eerste plaats gebeurt dat via begeleiding naar geld voor innovaties en naar de juiste kennis en partners. Daarnaast biedt het verschillende praktische diensten en adviezen op maat van de KMO die helpen om een innovatief idee uit te werken tot een succesvol product.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.