Nieuws Antwerpen Ellen Joncheere wordt nieuwe ceo HRD Antwerp

Ellen Joncheere wordt nieuwe ceo HRD Antwerp

Ellen Joncheere wordt nieuwe ceo HRD Antwerp

ANTWERPEN – Op 20 januari 2020 start Ellen Joncheere als nieuwe ceo van HRD Antwerp. Hiermee komt een einde aan het ad-interim mandaat van Michel Janssens die midden volgend jaar op pensioen gaat.

HRD Antwerp is sinds 1973 actief in de certificering van geslepen diamant, het organiseren van diamantopleidingen en de ontwikkeling en verkoop van technologische apparaten en toestellen zoals microscopen, detectie- en screeningmateriaal. De voorbije jaren heeft het bedrijf fors geherstructureerd om zich aan te passen aan de veranderende marktomstandigheden. Zo werden onder meer nieuwe labo’s geopend in andere beloftevolle diamantmarkten zoals Turkije, India, Dubai en Hong Kong.

“HRD Antwerp geniet internationaal van een uitstekende reputatie en de certificaten van het labo staan zeer hoog aangeschreven”, aldus Ari Epstein, ceo van moederbedrijf AWDC. “Om de toekomst van HRD Antwerp te verzekeren, was het van belang een goede, nieuwe ceo aan te trekken. Wij zijn dan ook zeer blij met de komst van Ellen Joncheere.”

Ellen Joncheere was de voorbije zes jaar ceo van Fremach International Group, een toeleverancier van de auto-industrie en voorheen van Suez Bellux. Joncheere: “Na zes jaar was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Mijn ervaring in verschillende sectoren, alsook de transformatie van deze bedrijven aan sterk veranderde marktomstandigheden, zullen me helpen om HRD Antwerp te laten groeien en zijn marktpositie te verstevigen.”

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.