Nieuws Antwerpen Emergo-group zoekt bijkomend personeel

Emergo-group zoekt bijkomend personeel

Emergo-group zoekt bijkomend personeel

emergoDe Groep Emergo zoekt dringend bijkomend personeel. Het bedrijf heeft verscheidene grote opdrachten binnengehaald en wil verder doorgroeien. “Ons orderboek voor het lopende jaar zit helemaal vol”, zegt zaakvoerder Jozef De Neef. “We willen daarom zowel monteurs als polyvalente arbeiders aanwerven.”

“Het is om ziek van te worden”, zucht Jozef De Neef. “We vinden geen volk. Lege vaten, dat wel. Maar gemotiveerde werknemers zijn vandaag zo moeilijk binnen te halen. We zullen toch niet verplicht worden om volk te gaan zoeken in Polen of Bulgarije? Of onze activiteiten over te plaatsen naar Slovenië of Roemenië?”

Vooral het sterke aanbod aan nieuw uit te voeren wegeniswerken zet de activiteiten bij de Groep Emergo uit Puurs onder druk. Werk zat. Overal liggen orders klaar. “Wij hebben zonet de bouw van een nieuw ziekenhuis in Eeklo afgerond. We zijn nu aan de slag in het ziekenhuis van Aalst. Maar er is nog zoveel meer.”

De Groep Emergo draait op twee divisies. Het bedrijf is oorspronkelijk gegroeid uit de verkoop van producten uit kunststoffen. In de loop van de jaren is de divisie Emotrade opgezet die geëvolueerd is in de richting van waterdichtingsproducten zoals voegbanden, injectiekanalen, zwelbanden, mastiek, harsen enz. Het bedrijf heeft oa. de brugvoegen op het viaduct van Vilvoorde gedaan.

Met de divisie Emotec ging de groep de markt op van de staalconstructies op maat. Bruggen bv. Het bedrijf is licentiehouder van de brugvoegen Maurer. In Puurs worden opleggingsstoestellen gemaakt enz. Onlangs werd een beweegbare brug over het Zennegat gelegd. Er is een opdracht binnen voor de bouw van een brug over de Samber in Charleroi.

“Maar geef me volk”, herhaalt Jozef De Neef. “Werklustige arbeiders. Mensen die nauwekeurig kunnen werken en stipt zijn. Werklust telt bij ons overigens meer dan diploma’s.”

Verwant en interessant:

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.