Nieuws Antwerpen Emma Bale wordt het nieuwe gezicht van WASBAR

Emma Bale wordt het nieuwe gezicht van WASBAR

Emma Bale wordt het nieuwe gezicht van WASBAR

WASBAR gaat in zee met zangeres Emma Bale. Emma, die zelf vlakbij de WASBAR in Antwerpen woont, zal de komende drie jaar de unieke en verfrissende identiteit van WASBAR versterken en meewerken aan een vernieuwde menukaart met meer volwaardige plantaardige opties.

WASBAR ziet in Emma de perfecte ambassadrice. “Emma timmert op geheel eigen wijze aan een beloftevolle carrière. Wat ons meteen aansprak is dat ze een stijlicoon is én symbool staat voor een jonge generatie met een uitgesproken mening en een flinke portie lef, net zoals WASBAR dus. We willen een merk zijn dat breekt met de tradities en het concept ‘restaurant’ wil heruitvinden”, zegt Stef Meulemans, CEO bij Top Brands, de Belgische groep waar WASBAR onder valt.

Emma Bale staat te springen om met het WASBAR-team aan de slag te gaan. Voor de nieuwe ambassadrice is het concept niet onbekend. “Ik leerde WASBAR in Gent kennen en hou enorm van de leuke sfeer die er hangt. Uren heb ik er met mijn vriendinnen bijgekletst tijdens een gezellige lunch. De Viva Las Vegan Bagel Burger met zoete aardappelwafeltjes is mijn all-time favorite! In Antwerpen, waar ik nu woon, is er eentje om de hoek én ik heb geen droogkast, reden te meer om binnen te springen dus. Met het team van WASBAR ga ik onder andere nadenken over nieuwe creatieve gerechten. Ik eet zelf veggie, vind gezond eten belangrijk en zou heel graag een aantal volwaardige plantaardige gerechten op de kaart zien staan”, vertelt Emma Bale.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.