Nieuws Antwerpen ERA De Kern zet groeicijfer van 130% neer

ERA De Kern zet groeicijfer van 130% neer

ERA De Kern zet groeicijfer van 130% neer

eraHij is er maar wat fier op. Philippe De Vos, de zaakvoerder van het ERA-kantoor in Wilrijk heeft met een omzetstijging van 130% de beste prestatie neergezet van het hele Belgische netwerk. “Wij hebben er keihard voor gewerkt”, zegt hij. “We hebben die award met ons vieren dik en dun verdiend.”

Het ERA-netwerk van onafhankelijke immobiliënkantoren heeft een snelle expansie doorgezet in België. Vandaag zijn er verspreid over het hele land reeds zo’n 110 kantoren actief. Ze zijn voornamelijk toegespitst op de residentiële markt. Dit jaar wordt de 20ste verjaardag van het netwerk gevierd.

“De problematiek van de woonbonus zal er ongetwijfeld mee te maken hebben maar we hebben vooral in de laatste twee maanden van verleden jaar ontzettend hard gewerkt”, zegt Philippe De Vos. “We kwamen daartoe op een totaal van liefst 100 immobiliën transacties. Bijna een om de twee werkdagen.”

Het kantoor ERA De Kern is vooral actief in de zuidelijke rand van Antwerpen: Wilrijk, Edegem, Mortsel, Kontich…. De markt is er nog altijd sterk in beweging. Nogal wat mensen willen zich vestigen in een nog vrij landelijk gebied met uitstekende geografische verbindingen naar noord en zuid. ERA De Kern heeft die markt intensief bewerkt.

“Ik mag er mij ook over verheugen dat wij in al die drukte ook nog eens verkozen zijn tot het derde klantvriendelijkste kantoor van ons netwerk. De klanten zijn blijkbaar ook best tevreden over de manier waarop wij hen begeleid hebben in hun transactie. Dat maakt me bepaald trots.”

Het ERA-netwerk draait op zelfstandigen in een systeem van franchising. ERA Real Estate Belgium is dan zelf een dochteronderneming van ERA Europe dat in 1993 gelanceerd werd in Parijs door de Amerikaanse keten ERA Franchising Systems. Dat internationale netwerk telt liefst 31.000 makelaars in 2400 kantoren.

Iain Cook en Pol Vanacker, de managing directors van ERA Belgium hadden niets dan woorden van lof voor ERA De Kern: “ERA De Kern is voor ons een fantastisch voorbeeld van hoe een jong en dynamisch team het ook ver kan schoppen door een niet aflatende inzet, klantgerichtheid en optimisme.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.