Nieuws Antwerpen ERA Housing uit Deurne valt in de prijzen

ERA Housing uit Deurne valt in de prijzen

ERA Housing uit Deurne valt in de prijzen

DEURNE – Ter gelegenheid van de 25ste verjaardag van vastgoedmakelaar ERA werden er awards uitgereikt aan de beste kantoren in het nationale ERA-netwerk. Era Housing uit Deurne werd bekroond met de ERA Silver Member.

ERA is het grootste vastgoednetwerk van Vlaanderen en de prijzen werden uitgereikt aan makelaars die zich het afgelopen jaar lieten opmerken.

ERA Housing werd bekroond met de ERA Silver Member. Die wordt toegewezen aan makelaars die zichzelf tot de top 11-20 van de best draaiende Belgische kantoren uit het ERA netwerk mogen rekenen.

Karel Vanacker, zaakvoerder van ERA Housing: “Uiteraard zijn wij zeer vereerd met deze erkenning. Het is dankzij hun inzet en vakmanschap dat ERA Housing deel uitmaakt van de ERA Silver Member kantoren binnen het ERA-netwerk. Wij willen onze klanten heel erg bedanken voor het vertrouwen in ons en zullen ook in de toekomst service en kwaliteit steeds voorop stellen.”

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.