Nieuws Antwerpen Eric Van Bael is de nieuwe ceo van Spacewell

Eric Van Bael is de nieuwe ceo van Spacewell

HPE 2015 Photostudio

Eric Van Bael is de nieuwe ceo van Spacewell

ANTWERPEN – Koen Matthijs verlaat Spacewell en treedt toe tot moederbedrijf Nemetschek Group. Eric Van Bael neemt nu de leiding over van het Antwerpse technologiebedrijf dat zich richt op de integratie van de volledige waardeketen van vastgoed-, werkplekbeheer en facility management.

Eric Van Bael, voormalig HP-topman, is sinds 2017 in dienst bij Spacewell als VP global sales. Voortaan neemt hij de functie van ceo op. Steven Lambert, de vroegere coo, wordt chief strategy officer.

Eric Van Bael: “Toen ik twee jaar geleden bij Spacewell in dienst kwam, was ik onmiddellijk onder de indruk van hun ondernemingszin, teamspirit en bedrijfscultuur. Ik ben erg verheugd dat ik de kans krijg om als ceo deze snelgroeiende organisatie en haar klanten en partners ten dienste te staan.”

Koen Matthijs. © Spacewell.

Koen Matthijs zal zich als chief division officer toeleggen op het versterken en het strategisch positioneren van het portfolio van het gebouwbeheersegment van Nemetschek en de verdere ontwikkeling van de oplossingen van Spacewell en Crem Solutions. Hij blijft ook actief binnen Spacewell als chief technology officer ad interim om kansen binnen de snelgroeiende vastgoedtechnologiesector te scheppen.

Koen Matthijs: “Nieuwe mobiele en IoT-ondersteunde technologieën bieden enorm veel mogelijkheden voor een slimmer gebouwbeheer. Ik ben erg blij om de leiding over het gebouwbeheersegment van de Nemetschek Group in deze belangrijke periode waarin de hele sector zich klaarstoomt voor innovatie over te nemen.”

Spacewell (voorheen MCS Solutions, Axxerion en Plandatis) is opgericht in 1989 en heeft momenteel 300 mensen in 10 vestigingen in dienst.

 

 

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.