Nieuws Antwerpen Erik Goossens general manager bij Raposa

Erik Goossens general manager bij Raposa

Erik Goossens general manager bij Raposa

raposaerikErik Goossens heeft de leiding van Raposa overgenomen van oprichter Eric De Vos. Die gaat met pensioen. Raposa uit Borsbeek heeft met de RACS Financial Management Software Suite op 11 jaar tijd een performant werkinstrument ontwikkeld heeft dat al jarenlang intensief gebruikt wordt door bedrijven als CMB, Exmar, VUB, Montea, zorgbedrijf Roeselare, Jetair en TUI en recent ook Ageas.

Erik Goossens: “Het moment is aangebroken om deze goed verborgen schat bekend te maken bij financieel directeurs en beslissingnemers van grote bedrijven. Ik ben klaar voor deze fantastische uitdaging. Eric laat een mooie erfenis na: een fantastisch product en een geweldig team.”

“De basis is gelegd, we hebben een prachtig team, een fantastisch product en waardevolle klanten. Dit was het goede moment om de zaak door te geven opdat ze met voorspoed verder kan groeien, ” zegt Eric De Vos.

Klanten krijgen vaak veel te weinig ondersteuning van hun softwareleveranciers. Raposa zou dat anders doen. Dat stond bij voorbaat vast. De voorbije tien jaar heeft Raposa zich in Borsbeek  volledig toegespitst op het ontwikkelen van RACS, een analytisch-budgettair financieel management systeem dat open staat voor een onbeperkt aantal entiteiten en met een volledige transparantie. RACS omvat als software volledige modules voor algemene boekhouding, aankoop- en voorraadbeheer, projectmanagement en automatische factuurverwerking. Het ondersteunt de sponsor-klanten, die voldoende vertrouwen hadden in de expertise van het team om de ontwikkeling mee te financieren. Het systeem beschikt zelfs over een ingebouwde consolidatierapportering. Precies omdat RACS gebouwd is op de expertise van ervaren accountants is de dynamische systeemtechnologie een  “droom voor financiële managers.”

“Wanneer ik hier enkele maanden geleden begon te werken, besefte ik nog niet ten volle het aanwezige potentieel”, zegt Eric Goossens. Eric Goossens was door Eric De Vos gevraagd om Sales Manager te worden bij Raposa omdat hij ervan overtuigd was dat Eric Goossens voldoende kennis en ervaring in business development in zich had om met Raposa de stap naar een snellere groei te kunnen zetten.” “Vandaag weet ik dat alles aanwezig is om een succesverhaal te schrijven: een zeer goed product, een zeer competent team van senior specialisten die klantentevredenheid hoog in het vaandel dragen en een mooie verzameling van internationale tevreden klanten die stuk voor stuk als referentie willen dienen. Het is volgens mij dus enkel kwestie om dit mooie verhaal bekend te maken bij potentiële klanten want het verkoopt zichzelf.”

Bij Raposa werken vandaag 10 man.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.