Nieuws Antwerpen ESAS 3 Services is Trends Gazellen Ambassadeur 2020

ESAS 3 Services is Trends Gazellen Ambassadeur 2020

Ceo Bavo De Cock met oprichter Robert Decant.

ESAS 3 Services is Trends Gazellen Ambassadeur 2020

WILRIJK – De Trends Gazellen Ambassadeurs 2020 in de provincie Antwerpen zijn gekend. Deze snelgroeiende bedrijven of ‘Gazellen’ zijn telkens sterke en competitieve bedrijven die het ondernemersklimaat in hun regio positief beïnvloeden. In de provincie Antwerpen valt die eer bij de middelgrote bedrijven te beurt aan ESAS 3 Services.

Bij de middelgrote bedrijven voert Only Stores Belgium uit Antwerpen de lijst van snelste groeiers aan. Omdat het moederbedrijf van het modemerk voor jonge vrouwen ook van Deense origine is, gaat de titel naar het nummer twee en dat is ESAS 3 Services. De IT-dienstverlener uit Wilrijk installeert, onderhoudt en monitort hardware voor telecombedrijven als Proximus en Telenet.

ESAS wist in 2019 door organische groei en overnames zijn omzet te verdubbelen tot 174 miljoen euro. Eind 2019 gaf oprichter Robert Decant de leiding van het bedrijf over aan Bavo De Cock, voordien coo.

Bij de kleine bedrijven is de Trends Gazellen ambassadeur Afval Alternatief uit Dessel en bij de grote bedrijven gaat DCA uit Beerse met die eer lopen.

Nadat alle Gazellen per provincie gekend zijn, vindt de nationale finale plaats. Trends en Trends-Tendances organiseren dit jaar al voor de 19de keer de uitreiking van de Trends Gazellen.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.