Nieuws Antwerpen Esas-groep, Polylak of Securelink

Esas-groep, Polylak of Securelink

Esas-groep, Polylak of Securelink

prijsDrie Antwerpse ondernemingen zijn voor de provincie Antwerpen  genomineerd voor de prijs van de Excellente Onderneming. Op 3 oktober wordt bekend gemaakt wie de titel een jaar lang mag dragen. Het gaat om (in alfabetische volgorde):

* de Esas-groep uit Wilrijk

* Polylak uit Kalmthout

* Securelink uit Wommelgem.

De organisatie van de Excellente Onderneming is regionaal  in handen van de Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland en de provincie Antwerpen.   Op 3 oktober wordt de prijswinnaar gehuldigd in het auditorium van de KBC Antwerpen aan de Schoenmarkt. De deelname is gratis. U kan inschrijven op www.kameragenda.be of via pr.aw@voka.be 

Een korte toelichting bij de drie kandidaten:

* de Esas-groep uit Wilrijk: een ICT-dienstenleverancier die focust op infrastructuur- en applicatie-ondersteuning voor multi’s en grote ondernemingen. Het bedrijf van zaakvoerder Robert Decant werd opgericht in het jaar 2000 en stelt vandaag 290 mensen tewerk. De onderneming wil zich verder diversifiëren op technologisch vlak door ondermeer ICT en industriële automatisering te combineren.

* Polylak uit Kalmthout is een specialist in het lakken van MDF-platen op basis van nat- en/of poederlak. Met de poederlakafdeling is het bedrijf marktleider in de Benelux. Klanten zijn fabrikanten van keukens, badkamers, winkel- en kantoorinrichtingen, displayonderdelen, dressings enz. Het bedrijf van Jef Van Geel werd opgericht in 1991 en stelt 28 mensen tewerk.

* Securelink uit Wommelgem: hert bedrijf van Bert Van Loco is gespecialiseerd in expertise op het vlak van networking solutions (LAN, WLAN, application delivery…), security solutions (VPN, anti-malware, authenticatie…) en server and storage solutions. De onderneming werd opgeicht in 2003 en stelt nu al 65 mensen tewerk.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.