Nieuws Antwerpen ESAS haalt groeikapitaal op bij Buysse & Partners

ESAS haalt groeikapitaal op bij Buysse & Partners

ESAS haalt groeikapitaal op bij Buysse & Partners

esasHet ESAS-management gaat in zee met investeringsgroep Buysse & Partners om zijn kapitaalstructuur te versterken. ESAS is een IT-dienstverlener uit Wilrijk die als onderaannemer optreedt voor telecombedrijven. Met de kapitaalsverhoging wil het bedrijf zijn internationale activiteiten verder uitbouwen en zich klaarmaken voor de uitrol en ondersteuning van “the Internet of Things”.

“Bij Buysse & Partners vonden we de unieke combinatie van kapitaal, internationale ervaring in groeimarkten en een uitzonderlijke menselijke aanpak”, zegt Robert Decant, CEO van ESAS. “Op korte termijn bereikten we een akkoord over de strategie en de financiële details voor de transactie.”

Het groeikapitaal moet ESAS de slagkracht geven om de geplande schaalvergroting en internationale groei te realiseren. “We voorzien dat de markt voor Internet of Things- dienstverlening de komende drie tot vijf jaar zal verdubbelen. Wij willen met ESAS klaar staan om deze groei op zijn minst te volgen”, aldus Robert Decant, CEO van ESAS.

ESAS wil nieuwe diensten lanceren, onder meer via overnames in België, Nederland en andere buurlanden. Het bedrijf is vandaag voornamelijk actief in de telecommarkt voor de  installatie en het onderhoud van internet- en televisie- voorzieningen. Door de snelle groei van de markt van met het internet verbonden toestellen, de zogenaamde “connected devices”, kunnen bij één interventie in de toekomst verschillende toestellen onderhouden worden. Zo kan ESAS bv. een actieve rol spelen in de geplande uitrol van slimme gasmeters.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.