Nieuws Antwerpen ESAS van twee naar 425 werknemers

ESAS van twee naar 425 werknemers

ESAS van twee naar 425 werknemers

esasHet technologiebedrijf ESAS werd in het jaar 2000 opgestart met twee medewerkers. Vandaag stelt het bedrijf uit Wilrijk liefst 425 mensen tewerk. Overigens worden ook nu nog altijd bijkomende werknemers gezocht. “Wij willen de service aan onze klanten verder verbeteren”, zegt Robert Decant, de stichter van het bedrijf.

Robert Decant kan er best fier op zijn.  Zijn bedrijf heeft de laatste tien jaar een gemiddelde groei van liefst 30 procdent gerealiseerd. 2013 werd in dit opzicht afgesloten op een omzet van 21,5 miljoen euro.

ESAS maakte recent dan ook deel uit van een studie van de Universiteit Antwerpen en VOKA Antwerpen-Waasland waarin snelgroeiende bedrijven van nabij werden onderzocht. En iets langer dan een half jaar geleden werd het bedrijf ook uitgeroepen tot Excellente Onderneming door VOKA Antwerpen – Waasland en door de POM Antwerpen.

In tegenstelling tot de beginjaren bestrijkt ESAS nu verschillende competentiedomeinen. 15 jaar geleden begon het als een klassiek ICT-bedrijf. “Maar gaandeweg zijn we gaan evolueren naar verschillende technologieën waaronder onder meer telecommunicatie, digitale televisie, ADSL, voice over IP, maar ook printing services, point of sales systemen en banking automaten. Ook op het gebied van smart grids en smart energy zijn we nu actief net als met industriële automatisatie. Onze slogan luidt dan ook niet voor niets: “Multiskilled services close to you”, zegt Robert Decant uit.

Bij ESAS blijft men voortdurend op zoek naar nieuwe medewerkers en legt men sterk de nadruk op opleidingen en trainingen binnen het bedrijf. “Het is vooral belangrijk dat iemand die bij ESAS aan de slag wil, de juiste attitude heeft en van aanpakken weet. Veel praktische en technische bagage kunnen we altijd nog binnen het bedrijf zelf aanleren”, zo luidt het bij ESAS waar men de ambitie heeft om op het ingeslagen groeipad te blijven verder gaan. Robert Decant: “In het verleden hebben we bewezen bij bestaande klanten te kunnen blijven groeien door onze hoge flexibliteit en kwaliteit maar door te diversifiëren zijn we ook in staat om nieuwe klanten aan te trekken.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.