Nieuws Antwerpen ESPA huldigt Walter Van Mechelen

ESPA huldigt Walter Van Mechelen

ESPA huldigt Walter Van Mechelen

walter van mechelenWalter Van Mechelen is door ESPA, de Vlaamse Vereniging van maritieme en logistieke Journalisten en Publicisten uitgeroepen tot de Maritieme en Logistieke Manager van het jaar. Hij kreeg zijn oorkonde gisterenavond overhandigd op de zetel van de Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland.

Vlotte mobiliteit is vandaag een van de belangrijkste knelpunten die de verdere expansie van Antwerpen hypothekeert. Walter Van Mechelen heeft zich in dit opzicht al vele jaren geëngageerd om die problemen op te lossen. Als voorzitter van Alfaport, het platform van ondernemingen en beroepsverenigingen uit de haven heeft hij zijn stem herhaaldelijk laten horen en alle belanghebbenden ertoe aangezet om eindelijk beslissende knopen door te hakken. Sinds hij Alfaport ook onderbracht bij VOKA Antwerpen-Waasland klinkt zijn stem luider dan ooit.

De journalisten en de publicisten van ESPA achtten het daarom aangewezen om de jaarlijkse award voor het persoonlijk engagement van een maritieme en logistieke manager specifiek toe te kennen aan Walter Van Mechelen. Volgens ESPA-voorzitter Freddy Michiels gebeurde de toekenning van de titel met algemeenheid van stemmen. Walter Van Mechelen volgt daarbij Fernand Huts op.

Van Mechelen startte zijn carrière bij scheepsagentuur Grisar & Velge. Hij klom er op tot algemeen directeur en leidde verschillende dochterondernemingen. Van 2002 tot 2010 was hij bestuurder en algemeen directeur van alle firma’s uit de Velge groep. Hij werkt vandaag nog als directeur voor de Gosselin transportgroep.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.