Nieuws Antwerpen Essec Group haalt nieuw telecomcontract van stad Antwerpen binnen

Essec Group haalt nieuw telecomcontract van stad Antwerpen binnen

Foto RV

Essec Group haalt nieuw telecomcontract van stad Antwerpen binnen

ANTWERPEN – Het stadsbestuur heeft haar telecomcontract met de Limburgse Essec Group vernieuwd. Het contract ter waarde van 24 miljoen euro, een record voor het bedrijf, omvat de levering van smartphones, tablets en de bijhorende producten en diensten voor de stedelijke administratie, maar ook voor de Antwerpse brandweer, politie, scholen en havenbedrijven.

Essec blijft nu tot in 2026 de vaste telecompartner van de stad Antwerpen, samen met Digipolis als IT-partner. Essec voorziet een portaalwebsite waarin de verschillende producten worden geëtaleerd en de eindgebruiker kan dan – in overeenstemming met interne afspraken met zijn werkgever – zelf selecteren welke producten hij wil gebruiken. Ook herstellingen en onderhoud zijn in de overeenkomst inbegrepen.

Ook Hasselt

Essec heeft het over een vorm van “ontzorging” – het lichter maken van de taken van de eigen personeelsdienst van de klant. Er is ook een trend richting het zelf samenstellen van de details van het loonpakket door de werknemer, klinkt het.

Intussen bevestigde ook de stad Hasselt een gelijkaardige samenwerking met Essec Group voor de volgende 4 jaren. Daar gaat het om een contract van 1 miljoen euro.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.