Nieuws Antwerpen Essen en Boom krijgen Unizo over de vloer

Essen en Boom krijgen Unizo over de vloer

Essen en Boom krijgen Unizo over de vloer

ESSEN/BOOM – Unizo Provincie Antwerpen trakteerde de nieuwe burgemeesters vanmorgen in 14 gemeenten op pistolets en koffiekoeken. Medewerkers van de ondernemersorganisatie deden, al dan niet vergezeld van de lokale Unizo-voorzitter, dinsdagochtend ook Essen en Boom aan.

Met deze ochtendlijke rondgang langs de gemeentebesturen wil Unizo Provincie Antwerpen niet alleen de banden aanhalen met de beleidsmensen, maar ook de verzuchtingen van de ondernemers overbrengen naar de lokale bestuurders. Er werd dan ook stevig van gedachten gewisseld met de burgemeesters en de schepenen van Lokale Economie.

Vlottere mobiliteit staat hoog op het verlanglijstje van Unizo. “Ook communicatie over eventuele werken moet een constant aandachtspunt zijn van de gemeentebesturen”, zegt Unizo-coördinator Jerry Crombez. Daarmee bedoelt hij niet alleen communicatie tijdens de werken maar ook over plannen die op stapel staan, over nieuwe reglementeringen en alles wat de lokale ondernemers kan aanbelangen.

Unizo spreekt de ambitie uit dat gemeentebesturen hun ondernemers veel meer bij het beleid dienen te betrekken. “Uit contacten met onze leden-ondernemers weten we dat ze inspraak bijzonder op prijs stellen.”

De komende maanden is het de bedoeling van de ondernemersorganisatie om ook met de andere gemeentebesturen overleg te plegen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.