Nieuws Antwerpen Ethis Verzekeren schenkt 15.000 euro aan goede doelen

Ethis Verzekeren schenkt 15.000 euro aan goede doelen

Ethis Verzekeren schenkt 15.000 euro aan goede doelen

ZANDHOVEN – Verzekeringskantoor Ethis Verzekeren wil ook in tijden van corona maatschappelijke initiatieven een duwtje in de rug geven. Dat doet het kantoor door 10% van de commissievergoeding af te staan aan goede doelen. Zo ging er zopas 15.000 euro naar verschillende maatschappelijke organisaties.

Wanneer iemand bij Ethis Verzekeren een verzekering afsluit, krijgt de persoon in kwestie een lijst waaruit ze een goed doel kunnen kiezen dat zij willen steunen.  Zo steunt de klant dus onrechtstreeks een maatschappelijk initiatief.

“Maar, het is natuurlijk ook mogelijk om zelf een initiatief aan te brengen”, legt zaakvoerder Paul Lenaerts uit. “We bekijken dan of het voldoet aan onze voorwaarden.  Als dat het geval is, wordt het opgenomen op de lijst. Nadien kunnen ook andere klanten besluiten om dit goed doel te steunen.”

Ethis Verzekeren is continu op zoek naar verenigingen en organisaties die zich willen laten steunen. “Vzw’s streven geen winst na, maar ze hebben natuurlijk wel budget nodig om hun werking te garanderen”, zegt Paul Lenaerts. “Wij willen hen daar graag mee helpen. En hoe meer mensen zij kunnen overtuigen om hun verzekeringspolis via Ethis Verzekeren af te sluiten, des te meer inkomsten hebben ze.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.