Nieuws Antwerpen Ethis Verzekeren zet schouders onder goede doelen

Ethis Verzekeren zet schouders onder goede doelen

Ethis Verzekeren zet schouders onder goede doelen

ZANDHOVEN – Naast het verzekeren van zijn klanten, schenkt Ethis Verzekeren ook heel wat belang aan maatschappelijke initiatieven. Zo staat de verzekeringsmakelaar uit Zandhoven 10 procent van zijn commissievergoeding af aan goede doelen.

Ethis Verzekeren wil een steentje bijdragen aan een betere maatschappij. Onlangs schonk het kantoor nog 18.583 euro aan diverse maatschappelijke organisaties. Wie bij de verzekeringsmakelaar klant wordt, kan bovendien zelf een goed doel kiezen dat hij met zijn verzekering wil steunen.

Paul Lenaerts, zaakvoerder Ehtis Verzekeren: “Ze kunnen kiezen uit onze lijst goede doelen, maar kunnen evengoed zelf een initiatief aanbrengen. In dat geval bekijken we of het voldoet aan de voorwaarden. Wanneer dat zo is, wordt ook dat goed doel opgenomen in onze lijst en kunnen nieuwe klanten op hun beurt beslissen om deze te steunen.”

Goede doelen gezocht

Ethis Verzekeren is ook continu op zoek naar verenigingen en organisaties die zich willen laten steunen. “Vzw’s streven geen winst na, maar ze hebben natuurlijk wel budget nodig om hun werking te garanderen. Wij willen hen daar graag mee helpen. En hoe meer mensen zij kunnen overtuigen om hun verzekeringspolis via ons af te sluiten, des te meer inkomsten ze hebben.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.