Nieuws Antwerpen ETI Partner zoekt dringend personeel

ETI Partner zoekt dringend personeel

ETI Partner zoekt dringend personeel

etiETI Partner uit Borgerhout zoekt ervaren technici. De groep ETI V. Vandenven diversifieert in de richting van sanitair en airco en heeft daarom vacatures voor koeltechnici en verwarmingsinstallateurs. Zaakvoerder Luc Ost onderkent een lichte conjunctuurverbetering in de markt.

ETI V. Vandenven staat voluit voor Electrotechnisch Installatiebedrijf Victor Vandenven. Het bedrijf is vanuit Borgerhout zo’n 40 jaar actief op de markt en heeft in al die jaren een indrukwekkende klantenlijst opgebouwd met oa. Coca Cola, Indaver, Tyco, Polypane, Alinco, Katoen Natie enz.. “Wij zijn gespecialiseerd in elektrotechniek voor zowel nieuwbouw als renovatie, wij voeren hoogspanningsopdrachten uit en tekenen ontwerpen en studies uit”, zegt Luc Ost. “In de afgelopen jaren konden we vaststellen dat steeds meer klanten ons dienstenpâkket gingen vergelijken met dat van onze concurrenten, ons feliciteerden om onze aanpak maar ons toch vroegen waarom we ook niet in HVAC deden, airco, automatisatie, ventilatie en sanitair. Wij zijn na een grondige analyse tot het besluit gekomen dat we het HVAC-pakket effectief mee dienden in te bouwen in onze eigen aanbod.”

ETI V. Vandenven heeft in dit opzicht een kleine firma overgenomen en die als ETI Partner geïntegreerd binnen de groep. ETI Partner werd in hetzelfde gebouw als de moedermaaatschappij gehuisvest zodat de specialisten uit beide bedrijven met elkaar overleg konden plegen en op die manier tot een maximale synergie konden komen. ETI Partner kan ondertussen zowel warmtepomptechnieken aanbieden zowel als airco, klimatisatie, ventilatie, sanitair, verwarming, industriële elektriciteit en zonne-energie.

Luc Ost ziet het op die manier best zitten. “Kijk eens, ik ben ervan overtuigd dat we het in de komende jaren allemaal met wat minder zullen moeten doen. Met wat minder commerciële marges bv. We zullen ook allemaal twee keer zo hard moeten werken. Maar de economie blijft doorgaan, er zullen ongetwijfeld altijd nieuwe projecten in de markt gezet worden. Ik denk dat wij daarom als ETI V. Vandenven kunnen doorgaan op het elan van de laatste jaren. Vandaag is ons orderboek goed gevuld, we krijgen nieuwe bestellingen binnen. Maar laten we niet overdrijven en de groei die we nu realiseren onder controle houden.”

Bij ETI V. Vandenven werken vandaag zo’n 40 mensen. De groep tekende verleden jaar voor een omzet van 9 miljoen euro.

Verwant en interessant:

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.