Nieuws Antwerpen ETI zoekt bijkomend personeel

ETI zoekt bijkomend personeel

ETI zoekt bijkomend personeel

Service2Het elektrobedrijf ETI V. Vandenven en zijn dochteronderneming ETI Partner zijn dringend op zoek naar bijkomend personeel. De bedrijven uit Borgerhout werken een goed gevuld orderboek af in de uitbouw van elektrische installaties en de HVAC-systemen. “Wij kunnen evenwel niet heel ver vooruit kijken”, zegt zaakvoerder Luc Ost. “In onze nichemarkten hebben wij een langetermijnperspectief van hooguit drie maanden.”

De ETI-bedrijven doen het ondertussen vrij goed. ETI staat voor elektro technische installaties. ETI is een familiebedrijf dat destijds door Luc Ost overgenomen werd van de stichter V. Vandenven. De geconsolideerde omzet bedroeg verleden jaar pakweg 10 miljoen euro. “Dat wij zo kort op de bal moeten spelen heeft alles te maken met de hoogdringendheid die onze klanten telkens weer inroepen. Als ze een contract tekenen willen ze graag dat wij al binnen de drie weken aan de slag zijn. Wij kunnen dus echt niet ver vooruit kijken, moeten snel en flexibel kunnen reageren wanneer er een nieuw project binnenkomt.”

“Wij werken vandaag vooral in de KMO-sfeer,” zegt Luc Ost nog. “We verzorgen de industriële elektriciteitsinfrastructuur zoals hoogspanning, bordenbouw, datanetwerken, branddetectie, inbraakbeveiliging, automatisatietechnieken enz. Wij staan ook in voor het onderhoud en de service.” Precies om de klanten een totaalpakket te kunnen aanbieden is enkele jaren terug ook een eigen dochteronderneming opgezet die als ETI Partner instaat voor de HVAC-infrastructuur. HVAC staat dan voor heating (verwarming), ventilation (ventilatie) en airco. Op die manier kunnen de klanten hun hele investeringspakket toevertrouwen aan één de dezelfde firma.

ETI werft vandaag verscheidene bijkomende personeelsleden aan. Zo elektriciens, een technieker hoogspanning, een bordenbouwer, een loodgieter, een koeltechnieker, een verwarmingsinstallateur enz. “Goed personeel vinden is vandaag echt niet makkelijk,” zucht Luc Ost. “We werken vandaag met 40 man en kunnen echt wel enkele goede werkkrachten erbij nemen.”

Verwant en interessant:

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.