Nieuws Antwerpen ETION verzamelt ondernemers voor winterevent

ETION verzamelt ondernemers voor winterevent

ETION verzamelt ondernemers voor winterevent

ANTWERPEN/MECHELEN – ETION, het forum voor geëngageerde ondernemers, bracht de ondernemers in haar regio Antwerpen-Mechelen samen voor het winterevent. Ze verzamelden in het gloednieuwe Van der Valk hotel in Mechelen.

Muziek, zang en een onverschrokken ondernemersverhaal. Dat waren de ingrediënten van het winterevent van ETION Antwerpen-Mechelen dit jaar. VRT-nieuwsanker Hanne ‘Danst’ Decoutere nam er in de sofa plaats met Bart Van der Roost. Als telg uit een muzikale familie was een carrière als professioneel muzikant niet voor hem weggelegd. Ondernemerschap stroomde wel door zijn aderen. Nadat hij in 2013 NeoScores, een digitale partiturenlezer die beloofde de iTunes van de geschreven muziek te worden, oprichtte, werd hij twee jaar geleden ceo van Opera Ballet Vlaanderen. Tot voor kort, want de samenwerking werd beëindigd. Een boeiend gesprek dus.

Onze fotograaf Joren De Weerdt was erbij.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.