Nieuws Antwerpen Euromex schenkt stock van 7.000 mondmaskers aan Sint-Augustinus

Euromex schenkt stock van 7.000 mondmaskers aan Sint-Augustinus

Euromex schenkt stock van 7.000 mondmaskers aan Sint-Augustinus

ANTWERPEN – Toen viroloog Marc Van Ranst een oproep deed om zoveel mogelijk mondmaskers te bezorgen aan gezondheidswerkers in de buurt, ging bij de medewerkers van Euromex Rechtsbijstand in Antwerpen een belletje rinkelen. “Die moeten hier nog ergens liggen”, herinnerden medewerkers met een lange staat van dienst.

Bij Euromex Rechtsbijstand zochten en vonden ze een oude, maar nog bruikbare voorraad van 7.000 mondmaskers. Ze hebben die meteen geschonken aan GZA Sint-Augustinus.

“We kochten de 7.000 mondmaskers ten tijde van de dreiging van de vogelgriep in 2014. Naast 7.000 mondmaskers, hadden we ook nog 3.000 handschoenen”, zegt Erik Vanpoucke van Euromex. “De mondmaskers en de handschoenen brachten we vandaag naar het ziekenhuis in onze buurt, GZA Sint-Augustinus.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen
Dossier

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.