Nieuws Antwerpen Europese contracten voor BCD Travel Belgium

Europese contracten voor BCD Travel Belgium

Europese contracten voor BCD Travel Belgium

travelHet reisbedrijf BCD Travel Belgium heeft twee nieuwe vervolgcontracten binnengehaald bij de Europese instellingen. Het gaat om opdrachten van 166.000 en 14.000 euro. BCD Travel Belgium  kan tijdens de komende 60 maanden een aantal verplaatsingen organiseren voor het Europees parlement, het  Europese Economische en Sociale Comité, de Europese ombudsman, het Hof van Justitie en de Europese Rekenkamer.

De vertegenwoordigers van de Europese instanties zijn notoire reizigers. Ze doen nogal wat internationale verplaatsingen. Een en ander kan niet zonder een vlot lopend reisbedrijf dat de administratieve diensten kan verzekeren.

BCD Travel Belgium
uit Berchem heeft nogal wat ervaringen met groepsreizen, incentive reizen en congressen. Het bedrijf beschikt daartoe over een aantal geïntegreerde online booking tools waarmee ook voor groepsevenementen een persoonlijke service gegarandeerd kan  worden.

Het bedrijf heeft in dit opzicht al geregeld ingetekend op openbare aanbestedingen van de Europese instanties en effectief al verscheidene langlopende contracten binnengehaald. Vanuit de hoofdzetel in Berchem en de filialen in Gent en Brussel werden in het verleden al vaker de verplaatsingen voor het Europees parlement georganiseerd, bevestigt commercieel directeur Jean-Françous De Mol. “15% van onze globale omzet wordt gerealiseerd met contracten voor de publieke sector. Een en ander is dus voor ons zeker niet onbelangrijk.” De twee nieuw betekende opdrachten zijn dan ook zoveel als een bevestiging van de uitstekende reputatie die het bedrijf op dat vlak behaald heeft.

Het eerste contract van 166.000 euro moet een aantal verplaatsingen organiseren van het Europees parlement, het Europees Economisch en Sociaal Comité en van de Europese ombudsman. Het contract van 14.000 euro bedient de Europese Rekenkamer en het Hof van Justitie.

BCD Travel Belgium is een dochteronderneming van de Nederlandse BCD Holdings, een internationaal reisbedrijf (Utrecht) dat in 2012 tekende voor een globale omzet van liefst 22 miljard dollar. De groep stelt 13.000 mensen tewerk. De onderscheiden dochterondernemingen van BCD Holdings hebben zich gespecialiseerd in de wereldwijde organisatie van groepsreizen, congressen, meetings en incentive reizen. Bij de uitschrijving van de reisdocumenten, het vastleggen van de accomodatie en de organisatie van de aanverwante diensten staat volgens het management steeds de persoonlijke service voorop.

Bij BCD Travel Belgium werken zo’n 310 mensen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.