Nieuws Antwerpen Europese erkenning voor Ekerse fotograaf

Europese erkenning voor Ekerse fotograaf

Europese erkenning voor Ekerse fotograaf

EKEREN – Bart Meeus mag zich voortaan European Photographer noemen. De fotograaf uit Ekeren zond een reeks van 12 zwartwit portretten in.

De kwalificatie European Photographer wordt toegekend door de Federation of European Professional Photographers (FEP) en bevestigt niet alleen de technische vaardigheden, maar ook de fotografische kwaliteiten en de professionele aanpak van Bart Meeus.

Volgens de internationale jury zond Bart Meeus een sterke selectie in met veel variatie in de poses en een goede controle qua belichting. De reeks bracht volgens de jury ook heel duidelijk de sfeer van vertrouwen en sterke interactie tussen de fotograaf en zijn onderwerpen aan het licht.

“Met mijn ingezonden beelden wou ik bewijzen dat ik op een professionele manier aan fotografie doe. Door het behalen van het EP-label wordt dat ook bevestigd. Dat geeft mij veel voldoening en ook mijn zelfvertrouwen als fotograaf is daardoor toegenomen. De EP-kwalificatie maakt het mogelijk om je enigszins te onderscheiden als fotograaf te midden van de massa die zich aanbiedt. Het is trouwens het enige kwaliteitslabel in de fotografie dat ik ken met dat potentieel”, legt Bart Meeus trots uit.

Als professioneel fotograaf focuste Bart zich eerst vooral op huwelijksfotografie, maar daar is geleidelijk aan ook meer portretfotografie bijgekomen.

Reageer op dit bericht

Personen

Gerelateerde berichten

Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.