Nieuws Antwerpen Europese primeur voor Poppy

Europese primeur voor Poppy

Europese primeur voor Poppy

ANTWERPEN – Poppy is de eerste mobiliteitsaanbieder in Europa die drie mobiliteitsoplossingen in één platform bundelt. Zowel in Brussel en in Antwerpen biedt Poppy deelwagens, deelscooters en deelsteps aan. Een ruime vloot van intussen bijna 1.000 voertuigen.

Poppy heeft in juli ongeveer 700 voertuigen aan haar vloot toegevoegd. Dat is meer dan een verdubbeling. Het zorgt meteen ook voor een primeur in Europa: Poppy biedt als enige speler drie mobiliteitsoplossingen in één applicatie aan. En dat is nodig, klinkt het, want de vraag naar multimodale en gedeelde oplossingen in steden groeit snel.

“Mensen zijn meer dan ooit op zoek naar de beste manier om van A naar B te gaan”, zegt Valentin Haarscher, ceo Poppy. “Deze uitbreiding naar verschillende type voertuigen in dezelfde app zal gebruikers helpen om met kleinere voertuigen tot aan een Poppy-wagen te geraken.”

Begin vorig jaar lanceerde Poppy het autodeelconcept met elektrische wagens in Antwerpen. Na een half jaar kwamen daar deelscooters bij en sinds kort zijn er ook deelsteps. Vandaag is de Antwerpse start-up zowel in de Koekenstad als in Brussel actief.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.