Nieuws Antwerpen Eurorent steekt Schelde over

Eurorent steekt Schelde over

Eurorent steekt Schelde over

eurorentHet verhuurbedrijf Eurorent uit Deurne heeft een filiaal geopend in Sint Niklaas. Eurorent verhuurt allerlei machines. Hoogtewerkers, liften, slijpmachines, graafmachines, steigermateriaal, stroomaggregaten, bouwdrogers. You name it. “De bottleneck aan de Kennedytunnel was er voor veel klanten kennelijk te veel aan”, zegt coördinator Stefaan Van Dyck. “We hebben dan maar zelf het initiatief in handen genomen en een tweede vestiging geopend in Oost-Vlaanderen.”

Eurorent spitst zich als verhuurbedrijf van machines zowel toe op de professionele markt van de aannemers en de installateurs als op de doe-het-zelvers. Wie op tijdelijke basis een machine nodig had kon al meer dan 40 jaar altijd makkelijk terecht in Deurne waar een heel arsenaal leger van liefst 30.000 machines klaar staat.

Eurorent Antwerpen, de eigenlijke vestiging in Deurne wordt als bedrijf aangestuurd door gedelegeerd bestuurder Kris Coppens. Er werken zo’n 40 man. De vestigingen van Euro Rent in Hasselt, Luik en Sint Truiden maakten ooit nog samen met Antwerpen deel uit van een groep doch die lijnen zijn inmiddels doorgeknipt.

Eurorent bouwde op het nieuwe industrieterrein van Sint Niklaas aan de Moerputstraat een nieuwe vestiging van pakweg 4.000 vierkante meter. Ook in het Waasland staat een heel arsenaal aan machines klaar. Er werken vandaag acht man.

Het succes van de formule die Euro Rent uittekent? “Het onderhoud van onze machines. Na elke verhuurbeurt wordt de machine nagekeken en onderhouden vooraleer ze opnieuw weg kan. Onze klanten weten dat best.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.