Nieuws Antwerpen Evonik zoekt personeel voor zijn fabriek in Antwerpen

Evonik zoekt personeel voor zijn fabriek in Antwerpen

Evonik zoekt personeel voor zijn fabriek in Antwerpen

evonik degussaHet chemiebedrijf Evonik werft zo’n tiental mensen aan voor zijn fabriek in Antwerpen. Het gaat dan zowel om specialisten die de nieuwe investeringsprojecten moeten opstarten als om lopende vervangingsaanwervingen.

Evonik Degussa Antwerpen
is de opvolger van het vroegere Degussa Antwerpen. Degussa is onder het initiatief van zijn nieuwe aandeelhouder RAG helemaal omgeturnd tot wat nu Evonik is. Ook Antwerpen is die herstructurering gevolgd. Kennelijk niet zonder succes want ondertussen heeft het nieuwe concern uit Essen al enkele niet-onbelangrjike investeringsdossiers doorgeschoven naar zijn Antwerpse dochteronderneming aan de Scheldelaan.

Met gaat dan zowel om de bouw van een installatie voor de aanmaak van Aquavi Medmet, een voedingsstof die gebruikt zal worden in de aquacultuur. De bouw van de nieuwe eenheid is ondertussen volop bezig. Daarnaast wordt ook het project Zephir uitgevoerd, een productie-installatie die oa. synthetische rubbervarianten gaat aanmaken.

Om de nieuwe fabrieken te bemannen en tevens voor de nodige vervangingsaanwervingen te zorgen hebben we effectief bijkomende werknemers nodig, zegt Danny Erreweyaerts van het bedrijf. De aanwervingen zijn lopende. Het gaat dan zowel om procesoperators, M&R technici, pijpfitters als logistieke arbeiders.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.