Nieuws Antwerpen Exclusief contract voor IJsboerke met Antwerpse zoo en Planckendael

Exclusief contract voor IJsboerke met Antwerpse zoo en Planckendael

Exclusief contract voor IJsboerke met Antwerpse zoo en Planckendael

ponguinRoomijsfabrikant IJsboerke uit het Kempense Tielen heeft een exclusiviteitscontract gesloten met de Zoo van Antwerpen en Planckendael voor de verkoop van ijsjes. Speciaal hiervoor is ook een tailormade ijsje gecreëerd in de vorm van een pinguïn.

IJsboerke en Zoo Antwerpen/Planckendael zijn merken die van de consument het label ‘Belgisch’ krijgen. “Een exclusieve samenwerking is dan ook een logische stap”, zeggen beide partijen.

“Een mooi en kwaliteitsvol product. Authentiek en geladen met traditie. Deze kenmerken gelden voor ons als Zoo Antwerpen en Planckendael, maar ook voor het ijs van het Kempense IJsboerke. Een samenwerking tussen onze sterke merken is dan ook een zeer goede keuze”, aldus Anja Stas, commercieel directeur van de Zoo Antwerpen en Planckendael. “Het lokale karakter van IJsboerke is de kers op de taart. Zij houden hun ecologische voetafdruk klein, wat prima aansluit bij ons groene karakter.”

“Innovatief, ambitieus, voor een breed publiek. IJsboerke en de Zoo/Planckendael hebben inderdaad veel raakvlakken. We zijn dan ook blij met deze samenwerking”, zegt Peter Janssen, CEO van IJsboerke. “Voor de Zoo en Planckendael bleek het eveneens belangrijk om ijs aan te kunnen bieden voor iedereen. IJsboerke biedt een heel scala aan ijs aan voor diabetici én voor mensen met een lactose-intolerantie. Ook daarin vinden we elkaar dus.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.