Nieuws Antwerpen Exclusive Networks Group pakt cybercriminaliteit aan

Exclusive Networks Group pakt cybercriminaliteit aan

Exclusive Networks Group pakt cybercriminaliteit aan

cyberDe Exclusive Networks Group budgetteert voor dit jaar een groei van meer dan 20%. “Wij gaan als Belgische dochter nog beter doen”, zegt marketing manager Jürgen De Wolf van Exclusive Networks Belux overtuigd. Het bedrijf uit Duffel realiseerde verleden jaar een omzet van pakweg 13 miljoen euro.

De ondernemingen moeten meer inspanningen doen om hun bedrijfsgegevens te beschermen. Wat de gevolgen kunnen zijn van een inbraak in de data van een bedrijf zit vandaag onafgebroken in het nieuws. Blijkt dat ondernemingen in dit opzicht nogal losjes omspringen met hun bedrijfsgeheimen. Hackers en allerlei handige jongens weten dat kennelijk ook en slaan daarom om de haverklap toe.

“Wij zijn als bedrijf gespecialiseerd in oplossingen op het vlak van beveiligigng, networking, infrastructuur en opslag van data,” zegt Jürgen De Wolf. “Onze nichemarkt krijgt de laatste maanden effectief heel veel belangstelling. Cybercriminaliteit is zowat overal. We zitten daardoor permanent in het hart van de internationale actualiteit. De markten krijgen dan ook meer aandacht voor onze technologie.”

Exclusive Networks heeft als distributeur verscheidene internationale merken in portefeuille. Die worden de klanten aangeboden in combinatie met een uitgebreide service op het vlak van consultancy, engineering, opleiding en technische ondersteuning. “Wij realiseren in dit opzicht bijkomende toegevoegde waarde bovenop de verkoop van de aangeboden technologie. We hebben het in dit opzicht over ons VAD-distrubitiemodel (value addded model). Onze gecombineerde oplossingen slaan biezonder goed aan. ”

De Exclusive Networks Group is van oorsprong een Franse groep die de laatste jaren vanuit Boulogne sterk gegroeid is in een volgehouden acquisitiepolitiek. Een van de laatste overnames was oa. de Nederlandse vestiging van de groep VADition. De groep gaat er vanuit dat er dit jaar een omzet van liefst 334 miljoen euro kan gerealiseerd worden. De Exclusive Networks Group is in handen van verscheidene private equity maatschappijen. Het concern is vandaag actief in 16 verschillende landen.

Duffel bestrijkt de hele Belgische en Luxemburgse markt. Het bedrijf stelt 11 mensen tewerk. General manager Kris Van Den Bergh stuurt van zijn kant vanuit Duffel ook nog eens de Nederlandse vestiging van de groep aan.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Antwerpen
Antwerpen

Van Mossel breidt verder uit

Van Mossel Automotive Groep neemt Citroën-garage Van Thielen in Herselt over. De activiteiten van deze concessie zullen vanaf 20 september… Lees meer