Nieuws Antwerpen Expeditiebedrijven SDK en DAS Logistics bundelen krachten onder Naxco Belgium

Expeditiebedrijven SDK en DAS Logistics bundelen krachten onder Naxco Belgium

Expeditiebedrijven SDK en DAS Logistics bundelen krachten onder Naxco Belgium

SDK (Sotramar & De Keyser) uit Antwerpen en DAS Logistics werken voortaan samen onder de nieuwe naam Naxco Belgium. Als onderdeel van de Franse Naxco Group wilt het bedrijf zich in de markt zetten als een internationale end-to-end logistieke partner voor lucht- en zeevracht. Het team van 42 medewerkers zal werken vanuit vestigingen in Antwerpen en Brucargo-Zaventem.

SDK en Das Logistics werken al jaren samen en tellen gebundeld ruim 65 jaar ervaring in de maritieme- en luchtvrachtexpeditie. Vanaf heden zullen ze hun krachten en expertise bundelen onder een gemeenschappelijke noemer: Naxco Belgium. Hun nieuw moederbedrijf Naxco Group is een mondiale dienstverlener, met 24 filialen wereldwijd, die volledig geïntegreerde transport- en transportoplossingen aanbiedt.

“Samen sterk” vertelt Naxco Belgium-ceo Sven De Meester. “Niet alleen brengen we onze freight forwarding diensten in lucht- en zeevracht, douane, transport en opslag nu uniform samen in één bedrijf, we spelen zo ook beter in op de multimodale transportwensen van onze klanten, waar ook ter wereld. Deze fusie is een grote stap voorwaarts in ons netwerk en administratieve vereenvoudiging.”

Naast Naxco Belgium blijven DKT (De Keyser Thornton) & Unamar bestaan als onafhankelijke scheepsagenten onder de Naxco Group koepel. Het gefuseerde bedrijf zal een gecombineerde jaaromzet van 35 miljoen euro hebben en werkt samen met een internationaal agentennetwerk dat de commerciële en operationele activiteiten ondersteunt.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.