Nieuws Antwerpen Extra investeerder voor Antwerps ecologisch bedrijf

Extra investeerder voor Antwerps ecologisch bedrijf

Extra investeerder voor Antwerps ecologisch bedrijf

ANTWERPEN – Het ecologisch bedrijf NDV Ultrasonic krijgt met 25th Group een extra investeerder. De holding van de Mechelse ondernemer Wim Voss neemt een acquisitie van 49% in het Antwerpse bedrijf.

NDV Ultrasonic, met kantoor op het Antwerpse Eilandje, werd opgericht door Ir. Nick De Vos en is gespecialiseerd in het zuiveren van water via ultrasonische stralen. Op die manier breekt biofilm af in water zonder er detergenten aan toe te voegen.

Oprichter Ir. Nick De Vos is blij om de 25th Group mee aan boord te hebben. “We kunnen nu ten volle gebruik maken van de knowhow van de andere bedrijven in de groep. Van het bouwen van standen, websites, maken van videoproducties en social media tot marketing en sales-strategieën. Het is onze bedoeling om NDV Ultrasonic snel uit te bouwen via een netwerk van internationale distributeurs.”

Voor Wim Voss is het een eerste investering in een innovatief ecologisch bedrijf. “Ik ben ontzettend gecharmeerd door de mogelijkheden die NDV Ultrasonic biedt om de ecologische voetafdruk te verkleinen. Het is onze ambitie om zowel de privémarkt als de industrie te overtuigen van de voordelen die het biedt om vervuiling van water en aanslag tegen te gaan.”

Pieter-Jan Voss, zoon van Wim Voss, is mee aan boord gestapt en tevens aandeelhouder in het bedrijf geworden. Hij zal de internationale marketing verder coördineren en uitbouwen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.