Nieuws Antwerpen Extra partner voor Open Coffee Aartselaar

Extra partner voor Open Coffee Aartselaar

Extra partner voor Open Coffee Aartselaar

AARTSELAAR – Open Coffee Aartselaar heeft er een nieuwe partner bij. Cathy Camertijn en Gunter Fasoel van Unizo Aartselaar krijgen voor de organisatie van de maandelijkse netwerkmomenten ondersteuning van SBB Accountants. Dat werd bekend gemaakt tijdens de Open Coffee bij Antwerp Golf School, die dit jaar hun 30ste verjaardag vieren.

Met bijna 100 aanwezigen was de Open Coffee in Aartselaar opnieuw volzet en een groot succes. De formule is eenvoudig: maandelijks op de eerste vrijdag verzamelen ondernemers om 8u15 voor een laagdrempelig netwerkmoment.

Toen Cathy Camertijn enige tijd geleden de organisatie van Open Coffee Aartselaar overnam, wou ze de activiteit naar een hoger niveau tillen. Unizo Aartselaar sprong mee op de kar. Voor de praktische ondersteuning kunnen ze vanaf nu ook rekenen op SBB Accountants.

Open Coffee gaat steeds op een andere locatie door. De volgende Open Coffee Aartselaar is op vrijdag 3 mei samen met Open Coffee Wilrijk te gast bij den Beerschot.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.