Nieuws Antwerpen Facelift voor Cargo Club in Antwerpse Schipperskwartier

Facelift voor Cargo Club in Antwerpse Schipperskwartier

Facelift voor Cargo Club in Antwerpse Schipperskwartier

ANTWERPEN – In het Antwerpse Schipperskwartier, op een boogscheut van het MAS, bevindt zich Cargo Club, sinds twee jaar de nieuwe naam van nightclub Red & Blue. De loungy club in de Lange Schipperskapelstraat, gehuisvest in een vroeger pakhuis, heeft recentelijk een grondige facelift gekregen.

Cargo Club is gekend om zijn stijlvol en metropolitisch interieur. Naast de vele feestjes staat de locatie ook open voor zowel business als private events.

“We verhuren onze club met een capaciteit tot 300 personen zittend en tot 600 personen staand. Maar ook groepen vanaf 20 personen zijn welkom. We kunnen onze zaal namelijk in verschillende compartimenten onderverdelen, zodat ook een kleine receptie voldoet aan uw verwachtingen”, zegt Nourdin Ben Sellam, zaakvoerder van Cargo Club.

Cargo Club wil zich nog meer op de voorgrond zetten als eventlocatie. “Onze uitdaging ligt met name in het bedenken en uitvoeren van spraakmakende totaalconcepten voor al uw meetings, productpresentaties, recepties, walking dinners, gala-avonden, seminaries, persvoorstellingen en private evenementen.”

Nourdin Ben Sellam nam de leiding in 2016 over van Ludo Smits, die de club 19 jaar had uitgebaat. Hij ging onmiddellijk voor een nieuwe wind en veranderde de naam van Red & Blue in Cargo Club, verwijzende naar het verleden van het industriële pand waar vroeger motoren voor de scheepvaart werden hersteld.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.