Nieuws Antwerpen Facelift voor Game Mania

Facelift voor Game Mania

Facelift voor Game Mania

gamegameDe entertainmentketen Game Mania krijgt een opfrisbeurt. De winkels worden helemaal herschikt. De rekken worden ruimer en het assortiment aan producten krijgt een betere toegankelijkheid. Twee jaar na de doorstart lijkt dit voor Game Media nieuwe commerciële perspectieven te bieden.

Game Mania is al veel langer niet enkel meer de verdeler van elektronische spelletjes. Het aanbod in de winkels is sterk verruimd met merchandise als figuurtjes, iPhone covers, petjes enz. Er staan tientallen accessoires in de winkelkasten, boardgames, online games, consoles enz.

Het vernieuwde interieur moet de doorstart van twee jaar geleden nog versterken. Game Mania werd in 2013 door de drie oorspronkelijke stichters, Peter Bergmans, Benny Cockx en Etienne Delrue terug weggekocht bij de Free Record Shop. Net enkele weken voor het faillissement van de Nederlandse keten. De drie hadden hun bedrijf Game Mania destijds effectief verkocht aan Free Record Shop.

Game Mania werd in 1992 opgestart in Merksem en is inmiddels uitgegroeid tot een keten met zo’n 75 vestigingen. Het bedrijf wordt vandaag aangestuurd vanuit Oelegem.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.