Nieuws Antwerpen Facelift voor motel-restaurant Dennenhof

Facelift voor motel-restaurant Dennenhof

Facelift voor motel-restaurant Dennenhof

dennenhofHet motel-restaurant Dennenhof in Brasschaat heeft in zakenkringen een uitstekende reputatie. Het is al meer dan 55 jaar een trekpleister voor vergaderingen, meetings, conferenties, seminaries en studiedagen. Na al die tijd achtte de Van der Valk-keten een ingrijpende renovatie aangewezen. Het Dennenhof was destijds de eerste vestiging van het Nederlandse concern in Belgiƫ.

De verbouwingswerken startten begin oktober 2013. De voorkant van het alom gekende pand met het schuine dak bleef ongewijzigd, maar door de verbouwing ziet het hotel bij binnenkomst er heel anders uit. Meest in het oog springend zijn de fonkelnieuwe receptie en de nieuwe hotelbar. In de nieuwe receptie staat ook een groot tv-scherm opgesteld waarop de hotelgasten het WK voetbal kunnen volgen.

Een groot deel van het oude zalencomplex ging tegen de vlakte en werd opnieuw opgebouwd. Tijdens de verbouwingswerken bleef het hotel gewoon open en werd er alles aan gedaan om de gasten zo min mogelijk overlast te bezorgen. Ook het gezellige restaurant en het overbekende ruime, zonnige terras bleven gewoon toegankelijk.

Wat de nieuwe zalen betreft, is de capaciteit van Dennenhof aanzienlijk vergroot. De 6 nieuwe zalen kregen een professionele inrichting volgens de hedendaagse normen. Zo ging er veel aandacht naar akoestiek en duurzaamheid. De zalen lenen zich uitstekend voor zowel zakelijke als feestelijke bijeenkomsten. “Enkele zalen zijn combineerbaar, zodat ze geschikt zijn voor de ontvangst van 25 tot 400 personen voor huwelijksfeesten, babyborrels, verjaardagsfeesten, recepties, jubilea enz.”, licht salesmanager Pierre van den Broek toe.

In het weekend ligt de focus vooral op feestelijkheden, terwijl in de week de zalen eerder in aanmerking komen voor vergaderingen en seminaries. De meer zakelijke activiteiten zijn al mogelijk vanaf 2 personen tot maximum 350 personen. “Motel-restaurant Dennenhof blikt ook al vooruit en hervat op 12 september de gezellige dansavonden. Elke 2de en 4de vrijdag van de maand zal er weer volop gedanst kunnen worden”, aldus Joost Dejans die de leiding heeft tijdens deze avonden.

Vanaf de E19-autosnelweg is motel-restaurant Dennenhof heel vlot bereikbaar in een 10-tal minuten. Gelegen in een groene, bosrijke omgeving past dit hotel in het rijtje van klassieke Van der Valk-vestigingen. De centrale ligging tussen Antwerpen en Breda maakt van Dennenhof de ideale locatie voor zakelijke en recreatieve gasten.

Tijdens hun verblijf brengen de meeste gasten een bezoek aan Antwerpen. Motel-restaurant Dennenhof biedt een arrangement met een stadsgids die je daar rondleidt. Wie de drukte op de ring en de parkeerproblemen in de stad wil vermijden, laat zijn auto staan op de grote (gratis) parking van Dennenhof en neemt de rechtstreekse bus aan de halte voor het hotel. Ook in de directe omgeving is er heel wat te doen.

“Vele gasten geven de voorkeur aan ons hotel, omdat het gemakkelijk bereikbaar is en omdat ze buiten het stadscentrum in het groen verblijven. Maar ze zijn ook zo in Antwerpen. Het is bovendien een kleinschalig hotel waardoor onze medewerkers goed herkenbaar zijn voor de gasten. De persoonlijke benadering wordt erg op prijs gesteld”, aldus Marc Wohrmann. Samen met zijn echtgenote Marie-Paule vormt hij de directie van motel-restaurant Dennenhof. Hun kinderen Lindsey en Lee zijn ook werkzaam in het hotel.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.