Nieuws Antwerpen Faes uit Lint overgenomen door Lierse Tim Building

Faes uit Lint overgenomen door Lierse Tim Building

Faes uit Lint overgenomen door Lierse Tim Building

LINT/LIER – Tim Building uit Lier en FAES Bouwonderneming uit Lint bundelen hun krachten en vormen sinds begin één bouwonderneming onder de naam Tim Building.

Twee kleinere bouwondernemingen, het Lierse Tim Building met 5 mensen en het Lintse Faes met 4 mensen, worden samen één sterke speler in de bouwsector. Beide bedrijven zijn voornamelijk actief in de regio rond Lier.

“Het is onze ambitie om de nummer één te zijn in en rond de Lierse regio voor winddichte oplossingen voor nieuwbouw en verbouwingen”, vertelt Tim Van Dessel. “Of het nu gaat om riolering, betonwerk, metselwerk of dakwerken, wij zetten onze gebundelde kennis en ervaring in voor de bouwdromen van onze klanten.”

Tim Van Dessel, bedrijfsleider van Tim Building, zal samen met Marc Somers, voormalig bedrijfsleider van Faes Bouwonderneming, de nieuwe groep Tim Building leiden. Tim Van Dessel wordt het vaste aanspreekpunt voor de klant, terwijl Marc Somers zal instaan voor het uitvoeringsproces.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.