Nieuws Antwerpen Fast Lines zet Antwerpen mee op de internationale breakbulk kaart

Fast Lines zet Antwerpen mee op de internationale breakbulk kaart

Fast Lines zet Antwerpen mee op de internationale breakbulk kaart

Het Antwerps familiebedrijf Fast Lines Belgium dat vorig jaar zijn 25ste verjaardag vierde biedt als breakbulk expert en dienstverlener totale logistieke oplossingen.
Ook dit jaar neemt Fast weer deel aan de vakbeurzen Breakbulk China van 13 tem 16 maart 2017 in Shanghai en Breakbulk Europe in Antwerp Expo van 24 tem 26 april 2017.

N.a.v deze beurzen organiseert Breakbulk Events & Media met zijn Breakbulk Magazine de wedstrijd ‘from dusk to dawn Photo and Video contest’. De winnende foto en video worden getoond tijdens de Breakbulk beurs in Shanghai.

Nog nooit heeft een transportbedrijf gewonnen in beide categorieën samen. Daarom stuurt Fast Lines Belgium een foto én een video in, want het wil een breakbulk record vestigen door in beide categorieën op de eerste plaats te eindigen.
Toegegeven, dit zou een mooie stunt zijn die tegelijkertijd zichtbaarheid geeft aan een Belgische rederij én aan onze Antwerpse haven die  Europa’s nummer één in breakbulk is.

De ingestuurde foto werd genomen tijdens een fotoshoot voor Fast Lines’ nieuwe  website, aan boord van het breakbulk schip Fast Sus, één van de 14 473 zeeschepen die vorig jaar de haven van Antwerpen aandeden.
Het ‘ontzorgen van de klant’ vertaalt Fast visueel in zijn ‘Sofa Style Service’ met een oranje sofa waarop klanten, leveranciers of breakbulk experten plaatsnemen. De sofa staat symbool voor het gemak waarmee Fast Lines Belgium ladingen verscheept van de haven van Antwerpen naar alle uithoeken van Europa of visa versa.

De video toont de overtocht van coaster Fast Wil die bakstenen op paletten heeft geladen in Vilvoorde voor de firma Wienerberger en deze bij 9 Beaufort over het kanaal richting UK brengt. Ondanks het slechte weer arriveerden kapitein, bemanning en lading in perfecte conditie in de haven van Tilbury.
De video werd genomen door Catrien Scheers, gedelegeerd bestuurder van Fast Group, die de overtocht maakte om de lossing in Tilbury op te volgen.
Stemmen is nog mogelijk tot en met 2 februari!

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.