Nieuws Antwerpen FavSync automatiseert beheer favorieten op internet

FavSync automatiseert beheer favorieten op internet

FavSync automatiseert beheer favorieten op internet

favsyncJe verzamelt in de loop van de jaren nogal wat “favourites”. Altijd interessant om er enkele op te pikken. Na al die tijd heb je er echter onvoorstelbaar veel en moet je ze toch beginnen uitdunnen. Noodgedwongen.

Moet niet langer. Een start-up in Lint, FavSync heeft een platform opgemaakt dat al je favourites verzamelt, beheert en zorgvuldig groepeert op een erg gebruiksvriendelijke manier. De favourites blijven overigens beschermd bij een eventuele crash, verlies of diefstal van de PC in kwestie.

FavSync bestaat uit een browser extensie die het mogelijk maakt om alle favourites te importeren en deze al dan niet automatisch te ordenen. Gebruikers van FavSync hebben de keuze uit zo’n 20 voorstellingsmodi om de favourites naderhand makkelijk terug te vinden, ongeacht het aantal. FavSync introduceert bovendien de mogelijkheid om de favourites te delen met vrienden of collega’s. Dit kan heel interessant zijn voor een groep mensen die samen aan een project werken. Via het systeem kunnen categorieën van favourites immers gedeeld worden met elkaar. Telkens een gebruiker een favourite toevoegt aan het systeem kunnen alle leden van de groep een synchronisatie ontvangen waardoor ze allemaal delen in dezelfde bookmark. Dit kan biezonder interessant zijn voor ondernemingen, scholen of publieke administraties.

FavSync is een start-up die gelanceerd werd door Vladi Trop, Raphaël Glassberg en Peter Kollarovits. “Wij zijn al een hele tijd bezig”, zegt Raphaêl Glassberg. “Ons project heeft voorlopig nog geen financiële inkomsten gegenereerd maar we zoeken in dit opzicht een kandidaat-investeerder of een investeringsfonds dat allicht een participatie kan nemen in onze BVBA. Wij hebben daartoe nog wel wat tijd. Wij werken als individuen overigens ook op andere projecten.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.