Nieuws Antwerpen Feliks Coffee opent in Lier

Feliks Coffee opent in Lier

Feliks Coffee opent in Lier

FeliksAan de Kartuizersvest 5 in Lier is Feliks Coffee geopend, een koffiebar in New Yorkse stijl, in het pand waar tot voor kort interimkantoor Actief Interim was gevestigd. De naam Feliks is natuurlijk een duidelijke verwijzing naar de beroemde Lierenaar Felix Timmermans. Hippe en trendy koffiebars vonden hun oorsprong in New York, maar intussen vind je ze in al grote en minder grote steden ter wereld. Alleen in Lier was er nog geen. 

“Er zijn hier natuurlijk heel wat koffiehuizen, maar een echte hippe bar was er nog niet”, zegt oprichter en uitbater Philippe  Verpoorten. “Op ons menu staan naast een selectie van de betere koffiesoorten ook bagels, zelfbereide taarten en verse soep. We serveren ook wijn en bier.

Maar het blijft niet bij koffie en soep. Philippe Verpoorten: “We slaan ook de handen in elkaar met Artafact, het artistieke project van jeugdhuis De Moeve. Elke maand zal een jonge lokale kunstenaar zijn of haar werk kunnen tentoonstellen in onze zaak.”

Het voormalige interimkantoor werd op enkele maanden tijd omgetoverd tot een trendy horecazaak met retro-interieur. Vanaf volgende week is de koffiebar tijdens de week geopend van 8 tot 18 uur, op zaterdag vanaf 10 uur. Zondag is de zaak gesloten.

www.feliks-coffee.be

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.