Nieuws Antwerpen Fietsen Mintjens opent zesde filiaal in Merksem

Fietsen Mintjens opent zesde filiaal in Merksem

Fietsen Mintjens opent zesde filiaal in Merksem

MERKSEM – Fietsen Mintjens opent een nieuw filiaal op de Bredabaan in Merksem. Het gaat om de zesde vestiging naast de winkels in ‘s-Gravenwezel, Sint-Job-in-‘t-Goor, Kapellen, Belsele en Lokeren. Om de geboorte van het nieuwe filiaal te vieren, wordt september een echte feestmaand, in alle filialen van de fietsenspeciaalzaak. In Merksem vult Fietsen Mintjens de benedenverdieping, terwijl B2B-partner Moooby zich op de tweede verdieping vestigt.

Fietsen Mintjens staat bekend om zijn uitgebreide kennis van e-bikes en het bieden van kwaliteit, zowel op het vlak van fietsen als op het vlak van service, advies en herstelling. Met deze zesde vestiging breidt Fietsen Mintjens de regio waarin ze actief is nog wat uit. Het doel van zaakvoerder Benny Mintjens komt daardoor nog een stapje dichterbij: “Ik wil niet veel, alleen maar iedereen op de fiets krijgen”, lacht hij. Om de opening van het filiaal op een gepaste manier te vieren, wordt de maand september omgetoverd tot ware feestmaand.”

In september geeft Benny Mintjens e-bikepresentaties in alle filialen. Daarin vertelt hij onder meer waar je moet op letten als je je een e-bike aanschaft. Bovendien maakt elke aanwezige kans op een fietsvakantie. Wie binnenkomt, mag een nummertje uit een bokaal vissen. Op het einde van elke presentatie maakt Benny een fiets los en maakt het nummer van het cijferslot bekend. Wie dat in handen heeft, is de gelukkige winnaar. Er zijn elf presentaties, dus elf vakanties te winnen. De toegang is gratis, maar inschrijven is noodzakelijk.

B2B-partner Moooby

Moooby helpt bedrijven de mobiliteit van hun werknemers te herbekijken en biedt hen slimme, duurzame en innovatieve mobiliteitsoplossingen aan. Ze zorgen mee voor de fietsplannen op maat van een bedrijf om het woon-werkverkeer van de werknemers vlotter en stressvrij te laten verlopen. Moooby regelt de leasing en financiering, zorgt voor de verzekering van de fietsen, speed pedelecs of micromobility, en toetst de fiscaliteit en sociale wetgeving.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.