Nieuws Antwerpen Filip Van Kelecom leidt Motrac

Filip Van Kelecom leidt Motrac

Filip Van Kelecom leidt Motrac

filipjeFilip Van Kelecom is tot ceo benoemd van Motrac Handling and Cleaning. De Leuvenaar volgt daarbij René Danielson op. Het Antwerpse bedrijf is de importeur van Linde-vorkheftrucks en van Tennant-vloerreinigingsmachines.

Filip Van Kelecom heeft een hele carrière achter de rug in de wereld van vorkheftrucks en vloerreinigingsmachines. Hij begon zijn carrière bij Barloworld Handling in Brussel. Hij ging in 2004 aan de slag als verkoopdirecteur bij Motrac vooraleer hij overstapte naar Loading Systems Belgium in Deurne. Hij trok vervolgens naar Heftrucks Van Dorpe in Oudenaarde, niet helemaal toevallig een regionale verdeler van Linde. Motrac en Van Dorpe werken in dit opzicht nauw samen.

Enkele tijd terug keerde Filip Van Kelecom daarom terug naar Motrac. Het is er hem om te doen de verkoop- en serviceprocessen te optimaliseren. Hij wil daartoe oa. een portaalsite inrichten waar de klanten al hun gegevens kunnen consulteren. Hij zet bovendien verder in op doorgedreven automatisatie in de logistiek.

Motrac tekende verleden jaar voor een globale omzet van zo’n 60 miljoen euro. Het bedrijf is een onderdeel van de Nederlandse groep Royal Reesink Group.

Het bedrijf is steeds op zoek naar geschoolde servicetechnici.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.