Nieuws Antwerpen Final call voor uw instapkaart

Final call voor uw instapkaart

Final call voor uw instapkaart

antwerpen_mia_301116Voor een top event heb je een sterk programma nodig, een perfecte organisatie en een fijne omgeving. Het ‘Made in Antwerpen’ team is volop in de weer om het Live event van 8 december te doen slagen. Met boeiende gastsprekers die uiteenlopende onderwerpen aanboren en met elkaar in debat gaan.

Nog welgeteld 8 dagen en het is zover. Dit niet te missen event voor ondernemers en bedrijfsleiders uit de regio en gans Vlaanderen vindt plaats bij J&M Catering in Schelle.

30 november middernacht sluiten we de inschrijvingen onverbiddelijk af. Wie reeds is ingeschreven vindt u hier.

Het belooft een boeiend programma te worden. Gelegenheidsgastheer is Beroepsantwerpenaar Tanguy Ottomer die de namiddag op een ludieke, stijlvolle manier aan elkaar praat.
Na de verwelkoming door Marc Vangeel, voorzitter Mediahuis, zal Wouter De Geest, gedelegeerd bestuurder BASF, toelichten hoe de chemie Antwerpen verbindt.
Aansluitend heeft Filip Smet, oprichter van de succesvolle start-up Lemon Companies, het over dé trends en bruikbare tips & tricks rond digitalisering in 2017.
Antwerpen is bekend als ‘the City of Diamonds’. Ari Epstein, CEO van AWDC, zal uitleggen wat de diamantsector zo uniek maakt en hoe die al meer dan 550 jaar onafscheidelijk met Antwerpen verbonden is.
De aanstekelijke tweelingzussen met Antwerpse raakvlakken, Joyce en Raissa De Haas, brengen hun Double Dutch Drinks succesverhaal.

Ingrid Ceusters, CEO Group Hugo Ceusters-SCMS, UA-rector Herman Van Goethem, Wouter De Geest en Schepen Koen Kennis nemen deel aan het debat. Moderator en ‘Made in Antwerpen’ collega Guy Janssens gooit enkele controversiële stellingen in het midden over ondernemen en onderwijs, ondernemen en mobiliteit én de troeven van Antwerpen.

De namiddag wordt afgesloten met een walking dinner, een heuse culinaire verwennerij, geïnspireerd op de Antwerpse keuken. Alle ingrediënten zijn dus aanwezig voor een ideaal netwerkmoment.

‘Made in Antwerpen’ zou u er ook graag bij hebben! Inschrijven kan nog tot en met 30 november en doet u hier.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.