Nieuws Antwerpen FINANCEbuilders ziet het daglicht

FINANCEbuilders ziet het daglicht

3 founders van HR/VALUE/FINANCE/SALESbuilders

FINANCEbuilders ziet het daglicht

3 founders van HR/VALUE/FINANCE/SALESbuilders

3 founders van HR/VALUE/FINANCE/SALESbuilders

Luc Van den Cruijce is met Precipio al tien jaar actief in Finance Interim-Management en heeft in totaal al meer dan twintig jaar ervaring in Finance. Nu zet hij een volgende stap in zijn groeiverhaal. Samen met Katrien Devos richtte hij in Antwerpen een nieuw bedrijf voor Finance Interim-Management op, FINANCEbuilders. De naam Precipio verdwijnt.

Katrien is founder van HRbuilders, marktleider op het gebied van HR Interim-Management. FINANCEbuilders valt onder de groep VALUEbuilders. Binnen de groep zullen drie bedrijven nauw samenwerken aan #TheFutureOfWork: SALESbuilders, HRbuilders en FINANCEbuilders.

“Eind 2007 ben ik begonnen als ondernemer en voelde steeds meer de behoefte om mezelf en ons bedrijf te blijven uitdagen en verder te ontwikkelen. Meer en meer bedrijven hebben te kampen met specifieke noden binnen Finance waarbij flexibiliteit een steeds belangrijkere rol speelt. Bovendien wagen sterke Finance experts steeds vaker de stap naar interim-management. Daarom hebben we ervoor gekozen om ons huidig model te wijzigen: van vaste werknemers naar een hoogwaardige community van Freelance Interim-Managers.We geloven heel erg in #TheFutureOfWork en zien onszelf als een Connector van great FINANCE people.”

Om de groei te stimuleren heeft de organisatie geïnvesteerd in een eigen bedrijfspand en een eerste business partner in dienst genomen. Ieder kwartaal organiseren ze CFO Connect-ontbijtsessies waarbij hands-on business cases gepresenteerd worden. Geen saaie theorie, wel echte, herkenbare ervaringen vanuit de praktijk. Voor de community zijn er dan weer maandelijkse workshops.

De oprichting van FINANCEbuilders met Katrien Devos is een logische stap in het groeiverhaal richting 2020. Op 25 oktober organiseert FINANCEbuilders een launch event in Gent, vooral gericht tot CEO’s en CFO’s. Inschrijven is noodzakelijk en kan via deze link.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.