Nieuws Antwerpen First Immo plantte de vlag nu ook in Boom

First Immo plantte de vlag nu ook in Boom

First Immo plantte de vlag nu ook in Boom

firstjesFirst Immo heeft met de overname van Immo De Saeger in Boom zijn olievlekstrategie verder versterkt. First Immo viert volgend jaar zijn 20ste verjaardag en heeft zich onderhand opgewerkt tot een van de snelst groeiende immobiliënzaken van het Antwerpse. Met nu al 16 kantoren kunnen de drie zaakvoerders gedelegeerd bestuurders Erik Herrygers, Wim Peleman en Martine De Kock terugkijken op een mooie ontwikkeling.

First Immo
heeft er altijd een moderne commerciële aanpak op nagehouden met mailings, nieuwsbrieven, magazines en een eigen website. De groep heeft zich op die manier sterk kunnen positioneren op de regionale markt. Het bedrijf wordt mee aangestuurd door vijf privé-aandeelhouders. In dit opzicht komen er allicht nog meer overnames maar “we letten er uiteraard wel op dat de bedrijven die we overnemen passen binnen onze eigen filosofie van professionalisme en kwaliteit”, zegt Erik Herrygers.

“Het is voor ons een spannende, nieuwe start”, zegt van zijn kant Yves De Saeger. “Ons kantoor mag dan misschien in oppervlakte al ruim geweest zijn,” gaat Yves verder, “vanaf nu gaat ons bereik qua kandidaat kopers ook veel groter worden. First Immo beschikt immers over goede informatiekanalen. Vanaf nu worden veel meer mensen over ons aanbod geïnformeerd. Zo bereiken we ook potentiële investeerders tot ver buiten de Rupelstreek.

Volgens Yves De Saeger is de regio “zeer interessant omwille van de prijs. Boom, Niel, Terhagen: het is er niet alleen aangenaam en groen wonen, het is er vooral nog steeds betaalbaar. En voor een publiek dat net dat ietsje meer wil, zullen we in de toekomst een mooi aanbod in Rumst, Reet en Waarloos kunnen aanbieden. Laat ik ook zeker onze nieuwbouwprojecten niet vergeten. Dan denk ik aan residentie Quercus in het centrum van Boom, aan de energiezuinige residentie de Heypleck, vlakbij recreatiedomein De Schorre en de assistentiewoningen Den Biezerd in Niel. Ook voor mensen ‘van buitenaf’ zijn dit interessante investeringen.”

“Maar de veranderingen zijn ook op andere vlakken voelbaar”, benadrukt Yves. “De snelle administratieve afhandeling van dossiers, de ondersteuning van klanten…e impact van First Immo daarop is werkelijk enorm. We zijn blij deze service aan onze klanten te nnen bieden.”

Leo De Saeger, Yves De Saeger en zijn partner Tina blijven overigens de vertrouwde gezichten van het nieuwe First Immo-kantoor. Alleen de kleuren veranderen. In plaats van het paarsblauw met wit komt er nu geel met blauw.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.