Nieuws Antwerpen Fitnesscentra mogen opnieuw open

Fitnesscentra mogen opnieuw open

Fitnesscentra mogen opnieuw open

ANTWERPEN – Alle fitnesscentra mogen opnieuw de deuren openen, zolang ze zich houden aan de afgesproken maatregelen en het protocol. Dat heeft Antwerps provinciegouverneur Cathy Berx aangekondigd.

Vorige week werden door de provinciegouverneur nieuwe strenge coronamaatregelen ingevoerd in de provincie Antwerpen, nadat de besmettingscijfers vooral in bepaalde wijken in de stad Antwerpen zorgwekkend omhoog gingen.

Eén van de maatregelen was de tijdelijke sluiting van de Antwerpse fitnesscentra in de zwaarst getroffen regio rond de stad. Hierop probeerden mensen elders te gaan fitnessen, waarop sommige burgemeesters mensen uit Antwerpen verboden om bij hen te komen fitnessen, onder meer in Mechelen en Kalmthout was dat het geval.

Sporten in fitnesscentra zal nu weer overal kunnen, maar wel onder zeer strikte voorwaarden. Elke club zal de richtlijnen duidelijk moeten afficheren en het aantal aanwezige sporters wordt strikt gelimiteerd. Als fitnesscentra zich niet strikt aan die regels houden, riskeren ze een sluiting van veertien dagen.

Reageer op dit bericht

Dossier

Gerelateerde berichten

Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.