Nieuws Antwerpen Flagship store van G-Star Raw in Antwerpen

Flagship store van G-Star Raw in Antwerpen

Flagship store van G-Star Raw in Antwerpen

Dirk-RobeyntjeHet Nederlandse jeanslabel G-Star Raw heeft in Antwerpen zijn op een na grootste winkel van de wereld geopend. Het filiaal aan de Huidevettersstraat heeft een oppervlakte van 530 vierkante meter. De shoppers hebben de nieuwe winkel inmiddels al ontdekt. De stormloop is ingezet.

Antwerpen als internationale modestad./De winkel is verdeeld over twee verdiepingen, met collecties voor zowel mannen als vrouwen. Naast de traditionele denimwand bevat de store ook een reeks mannequinbenen met populaire G-Star jeans, zoals de Elwood. De store biedt ook het G-Star Membership, een premium shoppingservice. Hiermee kunnen klanten hun onlinebestellingen bij hun lokale store ophalen en terugbrengen.

G-Star Raw is inmiddels niet nieuw voor de Antwerpse markt. Eerder zat het label in de Kammenstraat te Antwerpen. Toen het pand dichtbij de Meir – voorheen van Company – vrij kwam, besloot het merk de winkel te betrekken en te verbouwen tot het op een na grootste G-Star filiaal ter wereld. Het grootste filiaal van 750 vierkante meter staat in de Chinese stad Shanghai.

G-Star Raw is een Nederlandse groep die vanuit Amsterdam de hele internationale markt veroverd heeft. De collecties van de groep worden vandaag verkocht in meer dan 6500 points of sales. Het concern zette in verscheidene grootsteden als New York, Praag en Los Angeles ook een eigen flagstore op. Nu ook in Antwerpen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.