Nieuws Antwerpen Flanders@Work breidt uit naar Antwerpen

Flanders@Work breidt uit naar Antwerpen

Flanders@Work breidt uit naar Antwerpen

ANTWERPEN/HERENTALS – Uitzendkantoor Flanders@Work uit Herentals breidt uit en opent een nieuw kantoor in Antwerpen. Bij die expansie hoort ook de aanwerving van extra medewerkers.

“Onze klanten en activiteiten situeren zich nu al voor een gedeelte in de regio Antwerpen”, licht zaakvoerder Stein Wuyts toe. “De bedrijven waar we in de Kempen voor werken, zijn bovendien vaak actief in en rond de haven. Toen het pand in de Amsterdamstraat in Antwerpen vrijkwam, was de beslissing snel genomen. Op deze manier staan we nog dichter bij onze klanten en kunnen wij hen een nog betere service verlenen.”

Extra medewerkers

Sinds de opening van het kantoor in Herentals in 2018 is het team van Flanders@Work al versterkt met drie medewerkers. Voor de opening van de nieuwe vestiging is een extra recruiter aangeworven, zodat in de Amsterdamstraat in Antwerpen twee vaste medewerkers aan de slag kunnen. Bovendien mikt Flanders@Work begin 2020 op de komst van nog twee bijkomende krachten.

Werving, selectie en projecten

Flanders@Work richt zich op werving en selectie voor allerlei bedrijven in en rond de provincie Antwerpen, vaak op projectbasis. Zo ondersteunt het uitzendkantoor werkgevers die tijdelijk of structureel nood hebben aan een groot aantal werkkrachten. “Uniek zijn onze projectleiders die worden ingezet”, vertelt Stein Wuyts. “Zij stemmen hun uren af op elke opdracht en zijn zo goed als permanent bereikbaar.”

Flanders@Work wil zich onderscheiden van de grote spelers in de markt en probeert oog te hebben voor de noden van zowel werkgever als werknemer. “Niet zomaar iemand plaatsen, maar vooral de juiste mensen op de juiste plaats zetten.”

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.