Nieuws Antwerpen Flen Health uit Kontich schenkt Flamigel producten aan ziekenhuizen

Flen Health uit Kontich schenkt Flamigel producten aan ziekenhuizen

Flen Health uit Kontich schenkt Flamigel producten aan ziekenhuizen

KONTICH – Regelmatig en zorgvuldig de handen wassen met sterke zeep is dé oproep van de laatste weken om de strijd tegen het COVID-19 virus aan te gaan. Flen Health uit Kontich, gekend van Flamigel, schenkt nu voor 300.000 euro producten aan Belgische en Luxemburgse ziekenhuizen.

“Met ons bedrijf waren we op zoek naar een manier om de mensen in de zorgsector te helpen, en dus kwamen we uit bij ons product Flamigel, dat is ontwikkeld voor de behandeling van oppervlakkige brand- en schaafwonden, want het is erg geschikt voor het genezen van beschadigde huid. De meeste mensen uit de zorgsector beginnen door het veelvuldig handen wassen last te krijgen van rode, pijnlijke of beschadigde handen. Zelfs tot kloven toe, en die beschadigde huid en wonden zorgen voor pijnlijke, vermoeide handen. Daardoor wordt verder werken niet alleen lastig, maar ook pijnlijk. De kwetsbaarheid stijgt maar men wil aan de slag blijven. Pijn aan de handen, naast de vermoeidheid, keldert de motivatie”, zegt Philippe Sollie, ceo Flen Health.

Reputatie inzake wondverzorging

Flen Health bestaat 20 jaar en heeft een stevige positie opgebouwd in België en het buitenland als standaard voor wondverzorging. Tegen eind 2020 komt er van Flamigel ook een genezende handgel op de markt. Deze genezende handgel zal geen loutere handcrème voor droge handen zijn, maar een handgel voor het genezen van beschadigde huid.

Elk ziekenhuis in België (of Luxemburg) kan contact opnemen met Flen Health door het formulier in te vullen op www.flamigel.be/zorg en zij nemen contact op met de ziekenhuisapotheek.

Lees via deze link meer Corona-nieuws over en voor ondernemers uit de Antwerpse regio.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Dossier

Gerelateerde berichten

Onderneming
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.