Nieuws Antwerpen Floorcouture opent showroom in Wijnegem

Floorcouture opent showroom in Wijnegem

Floorcouture opent showroom in Wijnegem

Na 30 jaar ervaring opent Floorcouture uit Schoten nu een gloednieuwe showroom op de Turnhoutsebaan in Wijnegem. Daar kunnen bezoekers verschillende huiselijke opstellingen vergelijken om een beter idee te krijgen welke combinatie hen het beste aanspreekt.

Het familiebedrijf realiseert al jaren gietvloerprojecten van hoge kwaliteit voor zowel particuliere als professionele klanten. Zaakvoerder Patrick Tjoens heeft zijn vakkennis en ruime ervaring in de loop van de jaren doorgegeven aan zijn twee zonen. Timothy neemt de projectleiding voor zijn rekening en Jeffrey is verantwoordelijk voor het commerciële luik.

“Tot nu toe werkten wij uitsluitend met stalen. Maar voor de klanten is het bijzonder moeilijk om op basis hiervan te beslissen welke kleuren en materialen ze in hun woning of bedrijfspand willen gebruiken. De noodzaak aan een aparte showroom met veel meer concrete uitwerkingen van onze gietvloeren drong zich al een tijdje op. Aan de Turnhoutsebaan in Wijnegem-centrum vonden we hiervoor de perfecte ruimte”, vertelt Jeffrey Tjoens enthousiast.

De nieuwe showroom in Wijnegem is huiselijk ingericht: de 130 m²  aan vloeroppervlakte bestaat uit aparte ruimtes aangekleed als bijvoorbeeld badkamer, keuken of zithoek. In deze belevingsruimtes kunnen de bezoekers zelf ervaren hoe bepaalde combinaties van materialen en kleuren er in de realiteit uitzien. Zo wordt het voor de klant gemakkelijker om te kiezen welke gietvloer ze zelf thuis willen aanschaffen.

De kantoren en magazijnen van Floorcouture blijven gevestigd aan de Metropoolstraat 1 in Schoten.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.