Nieuws Antwerpen Flying Tiger zoekt nog medewerkers

Flying Tiger zoekt nog medewerkers

Flying Tiger zoekt nog medewerkers

tigerFlying Tiger opent op 10 april zijn Flagship store op de Meir in Antwerpen. De allereerste winkel in Antwerpen en de vijfde winkel in Vlaanderen. Om Antwerpen te laten kennismaken met het betaalbaar Deens design met een knipoog zoekt Flying Tiger nog altijd gemotiveerde medewerkers. De aanwervingen zijn van start gegaan.

Het kleurrijk Deens design merk wil niet enkel mensen bekoren maar ook letterlijk samenbrengen. Met de uitgebreide collectie van leuke, functionele en grappige producten zet Flying Tiger mensen ertoe aan om weer meer plezier te maken. Het merk wil mensen inspireren om te spelen en te lachen. Dit doet Flying Tiger door maandelijks nieuwe uitgebreide collecties met knappe en betaalbare design spulletjes te brengen.

Flying Tiger is 27 jaar geleden opgezet door de Deense groep Zebra. De Zweedse investeringsmaatschappij CQT heeft inmiddels 70% van het kapitaal in handen.

De groep opende twee jaar geleden een eerste winkel in Wijnegem. Dan volgden Brugge, Gent en Sint Niklaas. Het concept is overal hetzelfde: het gaat om creatieve, leuke, functionele en betaalbare producten voor keuken, badkamer en kantoor. Er is ook speelgoed.

Flying Tiger draait op impulsaankopen. Elke maand liggen er 300 nieuwe hebbedingetjes.

Volgens de Belgische verantwoordelijke, Carl Maes wil de groep op termijn 12 vestigingen in België hebben. Daarbij worden de steden met minstens 100.000 inwoners geviseerd.

Om de vestiging in Antwerpen te openen is Flying Tiger nog op zoek naar enthousiaste medewerkers voor verschillende functies zoals all-round medewerkers en een shopmanager…

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.